top of page

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΥΠΡΟΥ – ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της συνεργασίας του συνδέσμου μας με το CYS (Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης), δίνεται η ευκαιρία στα μέλη μας να συμμετέχουν στις διάφορες αντανακλαστικές επιτροπές CYS MC 13 που αφορά «Ηλεκτρολογικός και Ηλεκτρονικό Εξοπλισμό και υλικά».

Μέσα από τη λειτουργεία του MC 13, δίνεται η δυνατότητα εξέτασης των προσχεδίων των Ευρωπαϊκών προτύπων καθώς και η δυνατότητα ανάπτυξης προβληματισμού για την προσαρμογή των προνοιών των προτύπων που αφορούν τον ηλεκτρολογικό/ηλεκτρονικό τομέα στη βάση των ιδιαιτεροτήτων που μπορεί να παρουσιάσει η χώρα μας και εκθέτοντας τις παρατηρήσεις και σχόλια τους, τα μέλη του MC 13, καθορίζουν και διαμορφώνουν την εθνική θέση της Κύπρου για τα πρότυπα.

Επισυνάπτεται το παράρτημα Α που περιέχει τον κατάλογο των Ευρωπαϊκών Τεχνικών Επιτροπών τις οποίες παρακολουθεί η Αντανακλαστική Επιτροπή 13 για επιλογή.

Σημειώνεται ότι η όλη εργασία των MCs είναι εθελοντική, και γίνεται κυρίως με

αλληλογραφία (e-mails).

Βρισκόμαστε στην διάθεση σας για οποιεσδήποτε πληροφορίες.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις πιο πάνω επιτροπές να επικοινωνήσουν στο email του συνδέσμου το αργότερο μέχρι 28/08/2017.

 

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page